top of page

GYAKRAN

ISMÉTELT

KÉRDÉSEK

SM_Neon_1.jpg
 • Hogyan rendelhetek a SAFETY MARKET oldalról?
  Miután kiválasztotta a termékeket, a MEGRENDELEM gombra kattintva egy megrendelő űrlaphoz jut, ahol az adatok kitöltésével ajánlatot kérhet vagy leadhatja rendelését. Erre válaszként egy ajánlatot vagy díjbekérőt küldünk. Felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon is, az elérhetőségeinket itt találja.
 • Mennyi idő alatt kaphatom meg a termékeket?
  A termékek többsége saját vagy külső raktáron található, így 2-3 nap alatt kiszállítjuk a megrendelt termékeket. A raktáron lévő SAFETY GATE fertőtlenítő kaput cégünk a megrendeléstől, illetve az előleg beérkezésétől számított néhány munkanapon belül kiszállítja. Amennyiben épp nincs raktáron, az eszközt az előleg beérkezésétől számított 40 napon belül tudjuk biztosítani.
 • Bérelhetek is?
  Természetesen. Szinte minden termékünk bérelhető alkalmanként és hosszú távra is. Részletek: Alkalmi bérlés Tartós bérlet
 • Kaphatok segítséget a beüzemeléshez és a karbantartáshoz is?
  Igen. Az általunk forgalmazott termékeket igény esetén kiszállítjuk, a helyszínen beüzemeljük, és a rendszeres karbantartásról és utántöltésről is gondoskodunk.
 • Megnézhetem élőben a termékeket?
  Bemutatótermünkben (1045 Budapest, Berni u. 1.) legtöbb termékünk - így a SAFETY GATE fertőtlenítő és testhőmérő kapu is - megtekinthető. Szeretettel várjuk egy kávéval, és minden kérdésére válaszolunk. Előzetes időpont-egyeztetés szükséges!

KÉRDÉSEM VAN

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!

bottom of page