GYAKRAN

ISMÉTELT

KÉRDÉSEK

SM_Neon_1.jpg

KÉRDÉSEK

Hogyan rendelhetek a SAFETY MARKET oldalról?


Miután kiválasztotta a termékeket, a MEGRENDELEM gombra kattintva egy megrendelő űrlaphoz jut, ahol az adatok kitöltésével ajánlatot kérhet vagy leadhatja rendelését. Erre válaszként egy ajánlatot vagy díjbekérőt küldünk. Felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon is, az elérhetőségeinket itt találja.
Mennyi idő alatt kaphatom meg a termékeket?


A termékek többsége saját vagy külső raktáron található, így 2-3 nap alatt kiszállítjuk a megrendelt termékeket. A raktáron lévő SAFETY GATE fertőtlenítő kaput cégünk a megrendeléstől, illetve az előleg beérkezésétől számított néhány munkanapon belül kiszállítja. Amennyiben épp nincs raktáron, az eszközt az előleg beérkezésétől számított 40 napon belül tudjuk biztosítani.
Bérelhetek is?


Természetesen. Szinte minden termékünk bérelhető alkalmanként és hosszú távra is. Részletek: Alkalmi bérlés Tartós bérlet
Kaphatok segítséget a beüzemeléshez és a karbantartáshoz is?


Igen. Az általunk forgalmazott termékeket igény esetén kiszállítjuk, a helyszínen beüzemeljük, és a rendszeres karbantartásról és utántöltésről is gondoskodunk.
Megnézhetem élőben a termékeket?


Bemutatótermünkben (1045 Budapest, Berni u. 1.) legtöbb termékünk - így a SAFETY GATE fertőtlenítő és testhőmérő kapu is - megtekinthető. Szeretettel várjuk egy kávéval, és minden kérdésére válaszolunk. Előzetes időpont-egyeztetés szükséges!

KÉRDÉSEM VAN

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!